#többnőtazirodalomba

Kedves Olvasók,

A #többnőtazirodalomba pályázat jelentkezési határideje 2017. január 10-én zárult. A pályázatra több mint 600 novella érkezett be. A szakmai zsűri döntése értelmében ilyen mennyiségű pályázati anyag alapos és szakmailag helytálló értékeléséhez kevésnek bizonyult az eredetileg január 20-ára kitűzött eredményhirdetés. A zsűri döntése értelmében az eredmény hirdetést eltoljuk. A nyertesek nevét az áprilisi lapszámban hozzuk nyilvánosságra, amivel egyidejűleg a 10 legjobb novellát tartalmazó kisfüzetet is megjelenítjük a magazinban.

Nagyon köszönjük minden kedves résztvevő novelláját!

ELLE Magazin

#többnőtazirodalomba
2016.10.14. 14:12

Az ELLE mindig is elkötelezetten kiállt a fiatal tehetségek mellett. Idén ezért kampányt és pályázatot indítunk Több nőt az irodalomba címmel, melynek részeként várjuk hölgy olvasóink maximum 20.000 karakteres novelláit, az elle@centralmediacsoport.hu email címre, szabadon választott témában. Az e-mailben küldött pályázatok „tárgy” mezőjében kérjük tüntesse fel a „#többnőtazirodalomba” jeligét! Az emailben kérjük küldje meg pontos nevét, lakcímét, e-mail címét, telefonszámát. A novella megküldésével elismeri, hogy jelen szabályzatot elolvasta, megértette, és a pályázat beküldésével kifejezetten hozzájárul a szabályzatban részletezett adatkezeléshez.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el. A pályázat időtartama 2016. október 14 – 2017. január 10.

A 10 nyertes novella az ELLE Magazin 2017. áprilisi normál árus lapszámához csomagolt kisfüzetben jelenik meg.

Kézzel írott anyagot nem áll módunkban elfogadni. Egy pályázó csak egy novellával jelentkezhet a pályázatra. A pályaműveket a pályázók csak önállóan nyújthatják be, több személy egy pályaművel nem jelentkezhet. A pályázatra csak olyan novella nyújtható be, amelyet még országos megjelenésű lapban nem publikáltak.

Részletes pályázati kiírásért kattints ide!

Még több
Nyereményjáték