A Warner Bros megmutatta, kikből áll az Ocean’s 8 sztárcsapata!

Rablás, divat és női erő

2017.01.31. 15:11

oceans8

A Warner Bros filmvállalat tegnap az Instagramon tette közzé az első képet az Ocean’s sorozat következő részéből, az Ocean’s Eightből.Egy üres metrókocsiban csupa fantasztikus nőt látni: Sandra Bullock (Debbie Ocean), Cate Blanchett (Lou), Anne Hathaway (Daphne Kulger), Sara Paulson 8Tammy), Mindy Kaling (Amita), Rihanna (Nine Ball), Helena Bonham Carter (Rose) és egy új arc, Nora Lum, művésznevén Awkwafina (Constance) mind szerepelnek a filmben.

 

 

Az 1960-as Ocean’s 11-et – magyarul “A dicső tizenegy” címen futott – , melyben Frank Sinatra is szerepelt, a kétezres években követte az Ocean’s trilógia Brad Pittel, Matt Damonnal és George Clooneyval. A következő részben pedig az egész trükkös banda nőkből áll.

Annyit lehet tudni a cselekményről, hogy Sandra Bullock karaktere összegyűjti a csapatot, és hatalmas rablásra készül a MET Gálán. A forgatás New York különböző helyszínein zajlik, és a filmben feltűnik majd egy csomó celeb meg a divatvilág meghatározó szereplői, mint: Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Alexander Wang és Zac Posen.

Lehet, hogy tényleg elkezdődött a nők évszázada?

alexander wang anna wintour divat film ocean's 8 Rihanna sandra bullock

Még több
Kultblog