Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Elmúltak az évek

Mi lett velük? A Született feleségek gyereksztárjai ma már felismerhetetlenek

2024. május 01.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat született feleségek
Mi lett velük? A Született feleségek gyereksztárjai ma már felismerhetetlenek
© IMDB

A Született feleségek a 2000-es évek egyik legsikeresebb sorozata.


2012-ben ért véget a Született feleségek. A sorozat máig hatalmas népszerűségnek örvend, és habár a rajongók örülnének a folytatásnak, erre a színésznők nem sok esélyt látnak. A dologban az is nagy bökkenő,  hogy Teri Hatcher nem ápol túl jó kapcsolatot az egykori kollégáival. Most azonban mutatjuk, mi lett a cuki gyerekekkel, akik feltűntek Amerika és a világ egyik legsikeresebb szériájában.

Juanita Solis volt az egyik legnépszerűbb karakter

Az 4. évad végétől kezdve Madison De La Garza játszotta Eva Longoria idősebb lányát a sorozatban. A kislány ma már felnőtt nő, és idén a 23. születésnapját ünnepli. A fiatal színésznő jelenleg forgatókönyvírást tanul, és jóval kevesebb szerepet vállal. Azt pedig tudtad, hogy Madison valójában Demi Lovato féltestvére? Mutatjuk, miből lett a cserebogár. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madi De La Garza (@maddelagarza) által megosztott bejegyzés

Juanita testvére is sokat változott 

Celia Solis karakterét Daniella Baltodano játszotta. A fiatal lány azonban nem a színészkedést csinálja már, ugyanis a Született feleségek mellett egyedül a Szégyentelenek című sorozat egy epizódjában tűnt fel. Nem tudni, hogy az elmúlt években, mivel foglalkozik, ugyanis a reflektorfénytől távol éli az életét, és úgy tűnik, hogy nem is szeretne színészkedni.

M.J. Delfino kész férfi lett

M.J Susan és Mike kisfia volt a sorozatban. A karaktert Mason Vale Cotton alakította. A 21 éves srác azóta is színészkedik, bár kétségtelenül a Született feleségekben játszotta a legnépszerűbb szerepét, és máig sokan megismerik. Az Instagramra Mason sokat posztol, és az is kiderült, hogy több mint egy éve boldog párkapcsolatban él. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mason cotton (@masonvcotton) által megosztott bejegyzés

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves